Relevante werkervaring

Introductie:
Als ervaren psycholoog met een diverse achtergrond in het begeleiden van jongeren, ouderen en verslaafden, ben ik gepassioneerd om mijn expertise te delen en waardevolle hulp te bieden. Mijn werkervaring omvat het opzetten van cursussen, het begeleiden van dementerende ouderen, en uitgebreide betrokkenheid bij ambulante en klinische verslavingszorg. In 2020 heb ik Sirene opgericht, dat in 2022 succesvol is overgegaan naar een volledig online platform.

Relevante Werkervaring:

 1. Cursus Zelfvertrouwen voor Jongeren (2012 – 2013):
  In 2012 initieerde ik een cursus zelfvertrouwen voor jongeren, waarbij ik hen hielp bij het ontwikkelen van positieve zelfbeelden en het overwinnen van onzekerheden. Dit toont mijn vermogen om educatieve programma’s te ontwikkelen en te leiden, wat een waardevolle vaardigheid is bij het online delen van kennis.
 2. Begeleiding van Dementerende Ouderen met Psychische- en Gedragsproblemen (2014 – 2015):
  Tijdens deze periode werkte ik met dementerende ouderen, waarbij ik hen hielp om te gaan met psychische en gedragsproblemen. Deze ervaring heeft mijn empathie en interpersoonlijke vaardigheden versterkt, wat van cruciaal belang is bij het bieden van online ondersteuning aan diverse doelgroepen.
 3. Ambulante Verslavingszorg als Psycholoog (SGGZ*) (2016 – 2023):
  Mijn lange betrokkenheid bij ambulante verslavingszorg als psycholoog heeft mijn expertise in verslavingsgedrag en herstelprocessen versterkt. Ik heb met verschillende cliënten gewerkt en effectieve behandelplannen ontwikkeld om hen te ondersteunen bij hun herstel.
 4. Detox Verslavingszorg (Klinisch) (2022 – 2023):
  Mijn recente betrokkenheid bij klinische detox verslavingszorg heeft mijn inzicht in de acute fasen van verslavingsbehandeling vergroot aan individuen in verschillende stadia van herstel.
 5. LMcare (SGGZ) (heden):
  In mijn huidige functie behandel ik diverse soorten van problematiek, bij een online organisatie.

Online Initiëring en Transformatie:

In juli 2020 heb ik Sirene opgericht om voorlichtingen te geven op scholen en aan organisaties. Mijn doel was kennis vergroten aan mensen die worstelen met diverse uitdagingen, met een specialisatie in verslaving. Met de volledige overgang naar een online platform in 2022 heb ik mijn expertise en ervaring geïntegreerd in deze digitale omgeving.

Conclusie:

Met een sterke achtergrond in het begeleiden van diverse doelgroepen en uitgebreide ervaring in verslavingszorg, ben ik toegewijd aan het bieden van effectieve online ondersteuning via Sirene. Mijn uitgebreide reis in de gezondheidszorg heeft me uitgerust met de vaardigheden en het begrip om een positieve impact te hebben op het leven van anderen, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

*SGGZ:
De Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ), een cruciale tak van de gezondheidszorg, biedt gespecialiseerde en diepgaande behandelingen voor mensen die worstelen met ernstige en complexe psychische aandoeningen. Deze vorm van gespecialiseerde zorg is bedoeld voor individuen die aanzienlijke obstakels ondervinden in hun dagelijkse functioneren als gevolg van hun mentale gezondheidsproblemen. Het spectrum van behandelingen binnen de SGGZ omvat een breed scala aan therapieën, variërend van langdurige begeleidingssessies tot gerichte farmacologische interventies, afhankelijk van de individuele behoeften.

De expertise van de SGGZ omvat diverse psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen, schizofrenie en andere ernstige psychopathologieën. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren multidisciplinair team van professionals, waaronder bekwame psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, sociaal werkers en toegewijde verpleegkundigen. Het hoofddoel van de SGGZ is om individuen te ondersteunen bij het verbeteren van hun geestelijke welzijn, het verminderen van symptomen en het helpen bereiken van een verhoogde levenskwaliteit en functioneren.

Als belangrijk segment van de gezondheidszorg biedt de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg hoop en genezing aan degenen die kampen met ernstige psychische uitdagingen. De gespecialiseerde aanpak van de SGGZ, ondersteund door een divers team van experts, speelt een essentiële rol in het bevorderen van geestelijke gezondheid en welzijn in de samenleving.