Missie & Visie

Open Gesprekken voor Positieve Ontwikkeling

Missie:
Bij Sirene streven we ernaar om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. We begrijpen dat sommige onderwerpen moeilijk bespreekbaar zijn en dat er vaak een gebrek aan accurate informatie is. Daarom creëren we een ruimte voor open gesprekken, waar eerlijke kennisoverdracht en open dialogen plaatsvinden. Onze missie is om jou te inspireren en te motiveren om weloverwogen keuzes te maken op basis van correcte informatie. Door dit te doen, dragen we bij aan positieve veranderingen in het leven van mensen die met verslavingsproblematiek kampen. Daarnaast streven we ernaar om professionals te trainen, zodat zij onze benadering van kennisoverdracht kunnen voortzetten en toepassen.

Visie:
Binnen Sirene geloven we dat samenwerking met professionals uit de geestelijke gezondheidszorg essentieel is. Door hun expertise in te zetten, creëren we een veilige omgeving waarin zelfs de moeilijkste onderwerpen op een verantwoorde manier kunnen worden besproken. We willen een verschil maken door taboes te doorbreken en meer begrip en bewustzijn te creëren rond verslaving en gerelateerde thema’s. Onze visie is om een platform te zijn dat niet alleen open gesprekken faciliteert, maar ook bijdraagt aan het normaliseren van abstinentie in de samenleving. Dit doen we niet alleen door individuen te ondersteunen, maar ook door middel van toekomstige projecten zoals podcasts en boeken, waarin we een bredere doelgroep willen bereiken en bijdragen aan blijvende positieve verandering.

Samen streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van mensen, stigma’s te verminderen en een meer inclusieve en begripvolle samenleving te bevorderen.