Tarieven

Voordelige Tarieven voor Anonieme Zorgverlening – Slechts €50,- per 45 Minuten


Bent u op zoek naar zorgverlening zonder gedoe met contracten bij zorgverzekeraars? Bij ons hanteren we een andere aanpak. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige zorg zonder dat uw aanmelding met een verwijzing wordt gekoppeld. Dit betekent dat uw privacy volledig gewaarborgd blijft en er geen wachttijd zal zijn. Bovendien willen we zorg voor iedereen toegankelijk maken, daarom hanteren we aantrekkelijke tarieven.

Onze intrinsieke motivatie drijft ons om hoogwaardige zorg te leveren tegen een lager tarief. We geloven in de kracht van persoonlijke gesprekken en willen deze voor iedereen mogelijk maken. Daarom hebben we besloten om geen contracten met zorgverzekeraars aan te gaan en in plaats daarvan te focussen op het bieden van waardevolle en vertrouwelijke zorg.

Bij ons kost elk gesprek slechts €50,- voor een sessie van 45 minuten. We willen dat u zich op uw gemak voelt tijdens de gesprekken en de tijd kunt nemen die u nodig heeft. Geen verborgen kosten, geen gedoe. Gewoon effectieve zorgverlening die aansluit op uw behoeften.

Kies voor onze unieke aanpak en profiteer van de voordelen:

  • Anonieme aanmelding zonder verwijzing
  • Hoogwaardige zorgverlening
  • Geen wachttijd
  • Persoonlijke gesprekken van 45 minuten
  • Voordelig tarief van €50,- per sessie
  • Geen reiskosten

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de positieve impact van onze zorgverlening. Jouw welzijn staat bij ons centraal, en we kijken ernaar uit jou te ondersteunen.

Vragen? Neem contact op: info@sirene-eindhoven.nl