Maak Kennis met Amber


Eigenaar

Aangenaam! Ik ben Amber, de persoon achter Sirene. Ik vind het tijd voor goede, gedegen gesprekken, zonder wachttijd. Alleen dan wel door mensen met verstand, diploma’s en een dosis nuchterheid.

Ik ben na 7 jaar gestopt met werken in de verslavingszorg bij mijn eerdere werkgevers. Ik werk nu als zelfstandig e-coach. Aan kennis en enthousiasme zal het dus niet gaan ontbreken. Ik ben gewend aan het geven van 1 op 1 sessies, systeemsessies en groepen.

Waarom Sirene E-Coaching?

Sirene E-Coaching is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen recht heeft op effectieve en tijdige ondersteuning bij hun herstelproces. Mijn ervaring in de verslavingszorg heeft me geleerd dat directe en deskundige begeleiding een verschil kan maken in iemands leven.

Hulp Nodig voor Herstel?

Als jij klaar bent om aan je herstel te werken, sta ik klaar om je te begeleiden. Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, verslavingskwesties of andere obstakels, ik ben hier om naar je te luisteren en samen met jou te werken aan positieve veranderingen.

Neem gerust contact met me op via Amber@Sirene-Eindhoven.nl. Samen kunnen we stappen zetten op weg naar herstel en groei. Aarzel niet om de eerste stap te zetten naar een betere versie van jezelf.

Ik ben er om je te helpen met positieve veranderingen te bewerkstelligen. Neem contact op via Amber@Sirene-Eindhoven.nl en zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een betere versie van jezelf.